Tilpas søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Ledige boliger i Faaborg

Du har søgt efter boliger i Faaborg. Mere info om ledige boliger i Faaborg
Du har søgt efter boliger i Faaborg. Mere info om ledige boliger i Faaborg

Værd at vide når du søger bolig i Faaborg


Købstaden Faaborg ligger på Fyns sydkyst mellem bakker, og byen har mange gamle charmerende velbevarede huse. Byens navn kommer af fo, som er olddansk for ræv og borg. Ud for farvandet i Faaborg ligger det Fynske Øhav, og der går færger fra byens havn til Avernakø, Bjørnø, Lyø og Søby på Ærø. Faaborg kan dateres tilbage til  1229, hvor byen nævnes som borg i et gavebrev som overdrager byen til Kong Valdemar Sejrs svigerdatter. I dag er kun byporten Vesterport tilbage af borgen og befæstningen.

Faaborg har et indbyggertal på 7.178. Kommunen udgør et areal på 637 km2.


Find ledige boliger i Faaborg

Leder du efter en bolig i Faaborg? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige  lejligheder og huse, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny bolig i Faaborg der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle ledige boliger i Faaborg - andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du bestemte typer boliger i Faaborg ,  så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller ubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye boliger til leje og til salg i Faaborg

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste ledige boliger i Faaborg. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger i Faaborg der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Faaborg?

I Faaborg finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Faaborg ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Faaborg kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Faaborg ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Faaborg.

Hvor meget koster en bolig i Faaborg ?

Prisen på en bolig i Faaborg afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Faaborg.