Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Fritidshuse i Vodskov

Du har søgt efter Fritidshuse i Vodskov. Mere info om fritidshuse i Vodskov
Du har søgt efter Fritidshuse i Vodskov. Mere info om fritidshuse i Vodskov
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning, som sendes ud til de relevante udlejere i Vodskov. Klik her for at læse mere

Værd at vide når du søger fritidshus i Vodskov


Vodskov er en satellitby til Aalborg beliggende i Vendsyssel i Aalborg Kommune. Byen ligger tæt ved E45-motorvejen imellem Aalborg og Hjallerup. Vodskov var indtil 1968 en stationsby, hvor den sidste jernbanelinje, der gik igennem byen, stoppede. Vodskov har mange detailbutikker samt en række specialbutikker og folkeskolen i Vodskov er blandt Aalborg Kommunes største. Samtidigt er der en lang række fritidstilbud til børn og unge, hvilket sammen med placeringen tæt på Aalborg gør Vodskov til en attraktiv by især for børnefamilier.

Vodskov havde i 2011 4.399 indbyggere. Byen ligger i Vodskov Sogn, der er en del af Aalborg Kommune, beliggende i Vendsyssel. Vodskov ligger ca. 11 kilometer nord for Aalborg, mens E45-motorvejen løber umiddelbart ved siden af byen. De største veje i Vodskov er Tingvej og Vodskovvej.


Find fritidshus i Vodskov på Boligdeal.dk

Søger du fritidshus til i Vodskov, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige boliger i Vodskov, og er altid opdateret med de nyeste ledige fritidshuse på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige fritidshuse i Vodskov . Du kan se de aktuelle fritidshuse i Vodskov herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du andre typer boliger i Vodskov end fritidshus , så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye fritidshuse i Vodskov

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste fritidshuse til i Vodskov. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye fritidshuse til i Vodskov der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Vodskov?

I Vodskov finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Vodskov ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Vodskov kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Vodskov ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Vodskov.

Hvor meget koster en bolig i Vodskov ?

Prisen på en bolig i Vodskov afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Vodskov.