Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Fritidshuse i Støvring

Du har søgt efter Fritidshuse i Støvring. Mere info om fritidshuse i Støvring
Du har søgt efter Fritidshuse i Støvring. Mere info om fritidshuse i Støvring
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning, som sendes ud til de relevante udlejere i Støvring. Klik her for at læse mere

Værd at vide når du søger fritidshus i Støvring


Støvring er den største by i Rebild Kommune med knap 7.000 indbyggere. Det er en stationsby med afgange direkte til Aalborg. På grund af sin placering tæt ved E45-motorvejen samt kommunens velvilje oplevet en kraftig stigning i industriområdet i Støvring Syd, hvor flere mellemstore virksomheder har hovedsæde. Den store industrialisering i nyere tid har skabt en masse arbejdspladser, hvilket også har tiltrukket mange familier til byen, hvorfor byen som helhed har gennemgået en stor udvikling med mange nye bebyggelser samt en lang række detailbutikker er åbnet i byen. Derfor har byen også oplevet en kraftig stigning i huspriserne. Udover de mange detailbutikker der er åbnet i byen har Støvring også et gymnasium, Støvring Gymnasium.

Støvring havde i 2011 6.927 indbyggere. Byen ligger nær Rold Skov og har en afkørsel til E45-motorvejen. Støvring ligger cirka 20 kilometer fra Aalborg Centrum. Den største vej i byen er Hobrovej, der starter i Aalborg Centrum.


Find fritidshus i Støvring på Boligdeal.dk

Søger du fritidshus til i Støvring, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige boliger i Støvring, og er altid opdateret med de nyeste ledige fritidshuse på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige fritidshuse i Støvring . Du kan se de aktuelle fritidshuse i Støvring herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du andre typer boliger i Støvring end fritidshus , så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye fritidshuse i Støvring

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste fritidshuse til i Støvring. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye fritidshuse til i Støvring der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Støvring?

I Støvring finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Støvring ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Støvring kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Støvring ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Støvring.

Hvor meget koster en bolig i Støvring ?

Prisen på en bolig i Støvring afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Støvring.