Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Fritidshuse i Dronninglund

Du har søgt efter Fritidshuse i Dronninglund. Mere info om fritidshuse i Dronninglund
Du har søgt efter Fritidshuse i Dronninglund. Mere info om fritidshuse i Dronninglund

Værd at vide når du søger fritidshus i Dronninglund


Dronninglund er en by i Brønderslev Kommune, der er beliggende i Vendsyssel. Byen er opkaldt efter dronning Charlotte Amalie, efter hun i 1690 fik Dronninglund Slot til eje. Tidligere var slottet et kloster ved navn Hundslund Kloster, der blev bygget i 1200-tallet, som Dronninglund voksede op omkring. Nord for Dronninglund ligger Dronninglund Storskov, der er en del af Jydske Ås. I dag er Dronninglund en hyggelig by med flere detailbutikker, en folkeskole samt et gymnasium. Dronninglunds naboby, Hjallerup, afholder hver sommer et stort marked ved navn Hjallerup Marked, der tiltrækker mange mennesker til området.

Dronninglund havde i 2011 3.196 indbyggere. Byen ligger i Brønderslev Kommune i den østlige del af Vendsyssel. Dronninglund ligger knapt 30 km fra Aalborg Centrum. Dronninglund er naboby til Hjallerup. De største gader er Nørregade, Slotsgade samt Østre Ringgade.


Find fritidshus i Dronninglund på Boligdeal.dk

Søger du fritidshus til i Dronninglund, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige boliger i Dronninglund, og er altid opdateret med de nyeste ledige fritidshuse på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige fritidshuse i Dronninglund . Du kan se de aktuelle fritidshuse i Dronninglund herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du andre typer boliger i Dronninglund end fritidshus , så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye fritidshuse i Dronninglund

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste fritidshuse til i Dronninglund. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye fritidshuse til i Dronninglund der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Dronninglund?

I Dronninglund finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Dronninglund ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Dronninglund kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Dronninglund ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Dronninglund.

Hvor meget koster en bolig i Dronninglund ?

Prisen på en bolig i Dronninglund afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Dronninglund.