Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Fritidshuse i Frederikssund

Du har søgt efter Fritidshuse i Frederikssund. Mere info om fritidshuse i Frederikssund
Du har søgt efter Fritidshuse i Frederikssund. Mere info om fritidshuse i Frederikssund
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning, som sendes ud til de relevante udlejere i Frederikssund. Klik her for at læse mere

Værd at vide når du søger fritidshus i Frederikssund


Frederikssund ligger i Nordsjælland med kort afstand til både Roskilde og København. Der er en hyggelig gågade i byen, og med åbningen af det nye indkøbscenter Sildebroen, tiltrækkes indbyggere fra andre nærliggende byer til området. Der er desuden gode uddannelsesmuligheder i byen, hvilket er attraktivt for børnefamilier.

Frederikssund ligger helt ud til Roskilde Fjord. Der bor næsten 16.000 indbyggere og i hele kommunen bor der næsten 45.000.


Find fritidshus i Frederikssund på Boligdeal.dk

Søger du fritidshus til i Frederikssund, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige boliger i Frederikssund, og er altid opdateret med de nyeste ledige fritidshuse på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige fritidshuse i Frederikssund . Du kan se de aktuelle fritidshuse i Frederikssund herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du andre typer boliger i Frederikssund end fritidshus , så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye fritidshuse i Frederikssund

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste fritidshuse til i Frederikssund. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye fritidshuse til i Frederikssund der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Frederikssund?

I Frederikssund finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Frederikssund ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Frederikssund kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Frederikssund ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Frederikssund.

Hvor meget koster en bolig i Frederikssund ?

Prisen på en bolig i Frederikssund afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Frederikssund.