Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Fritidshuse i Frederiksberg C

Du har søgt efter Fritidshuse i Frederiksberg C. Mere info om fritidshuse i Frederiksberg C
Du har søgt efter Fritidshuse i Frederiksberg C. Mere info om fritidshuse i Frederiksberg C
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning, som sendes ud til de relevante udlejere i Frederiksberg C. Klik her for at læse mere


Værd at vide når du søger fritidshus i Frederiksberg C


Frederiksberg C ligger tæt på centrum af København. Byens mange muligheder indenfor kultur, spisning og shopping ligger stort set alle inden for gåafstand. Hvis ikke, er der gode transportforbindelser.

Hvis du ønsker at opleve det pulserende byliv, skal du blot tage en gåtur ned ad gaderne og sætte sig på en af de mange fine cafeer eller restauranter. Derudover giver busforbindelser og metroen adgang til hurtigt og nemt at komme vidt omkring.

Ved Frederiksberg Metro st. ligger Frederiksberg Centret, hvor du finder mange gode butikker. Tæt på centeret ligger de store gader som Falkoner Allé, Gammel Kongevej og Godthåbsvej, som alle har et utal af caféer og restauranter med forskellige koncepter og mad.

Hvis du ønsker at få pusten fra ”storbyslarmen”, kan du tage en tur ud i Frederiksberg Have og opleve den skønne natur, det stille vand, rige fugleliv og evt. tage en sejltur i en kano. Mange københavnere vælger at pakke en picnickurv og sætte sig på en af de mange grønne plæner.
Hvis du ønsker at opleve endnu mere natur, grænser Frederiksberg Zoo op til haven.

Udover ægte københavnerstemning, byder Frederiksberg C også på et mere fransk miljø på Værnedamsvej. Værnedamsvej er en lille indkøbsgade, som er fransk inspireret med flere cafeer, vinbarer, specialforretninger, delikatesseforretninger osv. Mange københavnere nyder at gå en tur ned ad denne gade og opleve den mere sofistikerede stemning.

Frederiksberg C er en enestående hyggelig bydel, som du skal tage til for at opleve den klassiske og hyggelige del af København.


Find fritidshus i Frederiksberg C på Boligdeal.dk

Søger du fritidshus til i Frederiksberg C, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige boliger i Frederiksberg C, og er altid opdateret med de nyeste ledige fritidshuse på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige fritidshuse i Frederiksberg C . Du kan se de aktuelle fritidshuse i Frederiksberg C herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du andre typer boliger i Frederiksberg C end fritidshus , så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye fritidshuse i Frederiksberg C

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste fritidshuse til i Frederiksberg C. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye fritidshuse til i Frederiksberg C der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Frederiksberg C?

I Frederiksberg C finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Frederiksberg C ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Frederiksberg C kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Frederiksberg C ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Frederiksberg C.

Hvor meget koster en bolig i Frederiksberg C ?

Prisen på en bolig i Frederiksberg C afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Frederiksberg C.