Rapportér

Villa til salg, Køge, Bakkegårdsvej

Få mere info
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1538247
  • Villa
  • 214 m2
  • 832 m2
  • 6
  • 2.995.000 kroner
  • 150.000 Kroner
  • C
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

214 m2 villa til salg i 4600 Køge

Arkitektonisk rigtig flot villa som er velholdt og perfekt indrettet for den pladskrævende familie, herunder med 4 gode værelser og to badeværelser, som er fordelt på hvert plan, samt store lyse opholdsrum. Den separate afdeling på 1. sal har tilmed eget tekøkken - oplagt som teenageafdeling, og hvis behovet er yderligere et værelse, kan dette fint indrettes i stuen på 1. sal. Fremhæves skal det naturligvis også, at ejendommen opvarmes ved jordvarmeanlæg/ varmepumpe hvilket betyder, at ejendommen har et meget fornuftigt energiforbrug samt et flot Energimærke C.

Til ejendommen hører en dejlig, helt ugenert have med flere hyggekroge, herunder på de flisebelagte og overdækkede terrasser. Den flotte flisebelægning går hele vejen rundt om ejendommen. Derudover stor isoleret og opvarmet garage på 52 kvm. som er opført i 2014 og har mange anvendelsesmuligheder samt carport på 34 kvm..

EJENDOMMEN BYDER PÅ;
Rummelig entre og åbent gangareal med trappe til 1. sal. Stort dejligt og meget lyst køkkenalrum med udgang til overdækket terrasse. To gode værelser med skabe samt badeværelse med kar. Stort, istandsat bryggers. 1. salen byder på en meget stor opholdsstue med loft til kip, brændeovn og udgang til overdækket balkon, hvor skøn udsigt over markerne kan nydes. Ekstra værelse i stuen kan indrettes, hvis dette er behovet. Separat afdeling med to gode værelser, begge med udgang til overdækket balkon, nyere badeværelse samt tekøkken.

EJENDOMMENS BELIGGENHED:
Skønt beliggende i meget børnevenligt villakvarter og i gå-afstand til den smukke natur ved Køge Bugt og Solgårdsparken. Der er cykelsti til Strøbyskolen og i byen er der flere børneinstitutioner, fritidsklub og stor populær sportsklub samt gode indkøbsmuligheder. Udover Rema 1000, Netto, bager- og blomsterbutikker er der lægehus, tandlægeklinik, apotek og bibliotek. Der er offentlig transport til Køge, som ligger blot 7 km fra ejendommen og fra Køge, er der direkte S-togsforbindelser mod København.

FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i Køge kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Køge