Rapportér

Villa til salg, Køge, Strandvænge

Få mere info
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1456489
  • Villa
  • 100 m2
  • 810 m2
  • 4
  • 2.695.000 kroner
  • 135.000 Kroner
  • D
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

100 m2 villa til salg i 4600 Køge

Rigtig pæn, lys og moderniseret ejendom som tilmed byder på en fin udnyttelse af boligarealet med bl.a. tre gode værelser samt et meget stort og lyst køkken alrum, som er skabt ved at væggen mellem stue, køkken samt entre er fjernet. Derudover skal det bl.a. fremhæves, at tag og vinduer er skiftet, samt at nuværende ejer har installeret solcelleanlæg på taget, hvilket giver et meget rimeligt elforbrug. Alt i alt en rigtig fin ejendom, som er holdt i en nutidig og moderne stil - perfekt for såvel det unge par, de enlige eller det modne par der samtidigt søger en attraktiv beliggenhed i Køge Nord.

Til ejendommen hører en helt lukket og meget overskuelig have med to store terrasser, den ene af træ. Derudover carport og udhus på i alt 18 kvm..

EJENDOMMEN BYDER PÅ:
Lyst bryggers med glasdør til køkken alrummet. Det store, dejlige køkken alrum hvor der strømmer masser af lys ind via bl.a. det store vinduesparti mod haven. To gode værelser med skabe, måske børneværelser. Pænt stort soveværelse med skabsvæg. Lyst badeværelse med bruseniche, gulvvarme og nyere skabsarrangement. Der er gipslofter overalt, samt nyere gulve i alle rum hvor der ikke er klinker.

EJENDOMMENS BELIGGENHED:
Villaen ligger attraktivt på stille, lukket vej i Køge Nord.
Køge er en by i rivende udvikling og interessen for Køge Nord udvikler sig i samme hastighed. Dette skyldes ikke mindst områdets placering i forhold til det kommende supersygehus, den nye motorvejsafkørsel til og fra København samt den nye station Køge Nord - hvor de nye højhastighedstog gør afstanden til København endnu kortere. Derudover ligger ejendommen tæt på indkøbsmuligheder samt skole med gode idrætsfaciliteter. Området byder også på dejlige naturoplevelser ved Ølsemagle Strand, "Revlen". Her findes en dejlig sandstrand med gode bademuligheder og et rigt fugleliv.

FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i Køge kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Køge