Rapportér

Villa til salg, Køge, Årøvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1431617
  • Villa
  • 120 m2
  • 913 m2
  • 4
  • 2.100.000 kroner
  • 105.000 Kroner
  • E

120 m2 villa til salg i 4600 Køge

Klassisk parcelhus hvor boligtypens mange kendetegnende detaljer er bevaret, og hvor boligarealet er rigtigt godt udnyttet, herunder 3 gode værelser og med fin mulighed for indretning af køkkenalrum, hvis dette er drømmen. Ganske enkelt oplagt for såvel det yngre eller modne par, da der som mange andre har fået øjnene op for de spændende muligheder et traditionelt parcelhus byder på. Fremhæves skal det naturligvis også, at ejendommen bærer tydeligt præg af, at de tidligere ejere, som har boet i ejendommen siden opførelsen, har brugt tid og energi på at passe og pleje familiens hjem. Dette ses ydermere i de udarbejdede rapporter.

Beliggende for enden af lukket vej blot ca. 3,5 km. fra Køge Centrum, og samtidigt på en rigtig dejlig grund, hvor der også er kræset for den flotte og velholdte have. Her er der plads til børnenes leg både på den lukkede vej og i den dejlige have - og det måske imens forældrene hygger sig under den overdækkede terrasse, eller på den store, flisebelagte gårdhave bagved ejendommen. Derudover stor garage/udhus på 45 kvm. samt flere overdækninger og udhus/skur.

EJENDOMMEN BYDER PÅ:
Entre/gangareal. Originalt spisekøkken beliggende direkte til stuen, hvorfor der vil være god mulighed for at indrette køkkenalrum, hvis dette er drømmen. Dejlig stor stue med udgang til den overdækkede terrasse. Stort soveværelse med indbyggede skabe. Velholdt og oprindeligt badeværelse med badekar. Værelse. Kontor/værelse med skabe som i dag er gennemgående, hvilket man oplagt kan ændrer på, hvis behovet er anderledes. Bryggers, hvor naturgasfyret er placeret.

EJENDOMMENS BELIGGENHED:
Trygt og børnevenligt beliggende i Køge med kort og tryg vej (via cykelstier) til eks. skole, børneinstitutioner og nær ved gode indkøbsmuligheder. Naturen kan nydes ved Hastrup søerne, en kunstigt anlagt sø, hvor dyrelivet og naturen vokser og er blevet til en lille perle i området. Den smukke Køge Golfbane ligger blot ca. 1,5 km. fra ejendommen.

KONTAKTOPLYSNING.:

Klik dig videre og få mere info om boligen...

Denne bolig ligger i Køge kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Køge