Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Villaer til salg i Hvidovre

Du har søgt efter Villaer til salg i Hvidovre.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Villaer til salg i Hvidovre.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger villa i Hvidovre

Hvidovre er en forstad til København med knap 50.000 indbyggere. Hvidovre er i realiteten sammenfaldende med Hvidovre Kommune. Hvidovres historie går langt tilbage, hvor den tidligere gik under navnet Ydre Ovre, da den lå længere nede af Harrestrup Å end Rødovre, der derfor gik under navnet Øvre Ovre. I dag er Hvidovre præget af villakvarter, samt et rigt foreningsliv med især mange sportsklubber. Tidligere spillede HIF i den bedste danske række, blandt andet da Peter Schmeichel spillede for klubben. I dag er det dog mere ishockey, der er fokus på i byen, men byen har også nævneværdige hold i både volleyball samt sejlsport.

Hvidovre havde i 2010 49.724 indbyggere. Hvidovre ligger vest for København, og afgrænses af Valby, Rødovre, Brøndby samt Kalveboderne.

 

Find villa til salg i Hvidovre på Boligdeal.dk

Søger du villa til salg i Hvidovre, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige villaer på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige villaer til salg i Hvidovre . Du kan se de aktuelle villaer til salg i Hvidovre herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Hvidovre end villa til salg, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye villaer til salg i Hvidovre

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste boliger til salg i Hvidovre. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger til salg i Hvidovre der matcher dine søgekriterier.