Rapportér

Villa til salg, Albertslund, Kratager

Få mere info
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1409334
  • Villa
  • 157 m2
  • 921 m2
  • 5
  • 3.695.000 kroner
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

rummelig ejendom op til skov i herstedvester

med en super beliggenhed ud til vestskoven finder i denne skønne ejendom, der med sine 283 etagemeter har plads til den store familie. her venter jer tre værelser, en høj og tør kælder samt indbydende opholdsrum.

da køkken-alrummet og stuen er i direkte forbindelse, kan i være sammen på tværs af aktiviteter, og hjemmekokken får masser af albuerum i det velindrettede køkken. her er godt med skabsplads, og træbordpladen udgør en anseelig arbejdsoverflade. i alrummet er det oplagt at have spisebordet, mens de to stuer kan rumme møblementet til hyggelige stunder.

stuerne er udført i forskudt plan, og i den bagerste af dem får i en brændeovn og et flot parketgulv. ydermere bades rummet i dagslys fra det sydvendte vinduesparti, som ledsages af en terrassedør. i øvrigt er køkkenets og stuernes loft malet i 2018.

de tre værelser udspringer fra fordelingsgangen sammen med badeværelset, der har gulvvarme og et hjørnespa. i har endda mulighed for at etablere et værelse mere, afhængig af jeres ønsker og behov.

stueplanet afsluttes af et gæstetoilet, mens der er endnu mere at se frem til i kælderen. denne fremstår nemlig i boligkvalitet, og anvendelsesmulighederne synes uendelige. på nuværende tidspunkt er her et badeværelse og fire disponible rum.

børnene kan stable den helt store fodboldkamp på benene på den rummelige græsplæne, mens i nyder solen på et af de mange opholdsmiljøer, eller aktiverer de grønne fingre i drivhuset. i råder også over en garage med to tilhørende skure, og endelig er det værd at nævne, at husets facade er pudset i 2017.

med vestskoven i ”baghaven” er der lagt op til efterårsture blandt gyldne blade, og i får heller ikke langt til badesøen i sommerhalvåret. skole, daginstitution, fritidsaktiviteter og indkøb nås også til fods, tilmed ad stisystemer.

book en fremvisning.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i Albertslund kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Albertslund