Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Villaer til salg i Odense M

Du har søgt efter Villaer til salg i Odense M.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger villaer til salg i Odense M
Du har søgt efter Villaer til salg i Odense M.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger villaer til salg i Odense M
Sortér efter

Værd at vide når du søger villa i Odense M

Odense M er et område i forbindelse med centrum. Som navnet antyder og som kan skabe forvirring, står Odense M for Odense Midt. Det ligger lidt sydvest fra centrumdelen, syd for åen, men med meget nem og tæt adgang til centrum. Da området ligger syd for centrum, er det desuden i tættere afstand til den Fynske motorvej og dermed med forbindelse til resten af landet.

Området er bygget op omkring Munkerisvej. Området ligger mellem Odense Zoo og Syddansk Universitet.

 

Find villa til salg i Odense M på Boligdeal.dk

Søger du villa til salg i Odense M, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige villaer på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige villaer til salg i Odense M . Du kan se de aktuelle villaer til salg i Odense M herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Odense M end villa til salg, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye villaer til salg i Odense M

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste boliger til salg i Odense M. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger til salg i Odense M der matcher dine søgekriterier.