Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Villaer til salg i Odense C

Du har søgt efter Villaer til salg i Odense C.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Villaer til salg i Odense C.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger villa i Odense C

I Odense Centrum opleves en hyggelig stemning, grundet de gamle bindingsværkshuse og små snørklede gader.  Odense har meget at byde på når det kommer til shopping, og kan prale af at have en af de længste gågader med butikker i landet. Desuden er det i dette område at H.C. Andersen er opvokset, og det er den dag i dag stadig muligt at besøge hans hjem.

Odense C er den centrale del af byen, med Kongensgade som den vigtigste gade indenfor shopping. Der er ikke mere end ca. 3 km til vandet, og ikke langt fra skov og natur.

 

Find villa til salg i Odense C på Boligdeal.dk

Søger du villa til salg i Odense C, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige villaer på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige villaer til salg i Odense C . Du kan se de aktuelle villaer til salg i Odense C herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Odense C end villa til salg, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye villaer til salg i Odense C

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste boliger til salg i Odense C. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger til salg i Odense C der matcher dine søgekriterier.