Rapportér

Villa til salg, Hillerød, Herluf Trollesvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1459070
  • Villa
  • 130 m2
  • 780 m2
  • 74 m2
  • 5
  • 4.175.000 kroner
  • 210.000 Kroner
  • C
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

130 m2 villa til salg i 3400 Hillerød

Vi udbyder nu en nænsomt renoveret murermestervilla med fine detaljer gennem bevaret, indvendigt håndværk. Villaen er senest tilført et lyst og varmebidragende, frostfrit orangerie. Villaen, der har plads til 2 voksne og 3 børn, ligger i et roligt og attraktivt kvarter med kort afstand til skole, dagligvareindkøb og i gåafstand til slot og slotshave. Hillerøds bymidte og Hillerød station klares på cykel på 10-15 minutter
Huset er efterisoleret udefra, sammen med energibesparende udskiftning af vinduer og døre. Huset opvarmes med fjernvarme og har et fint energimærke.
Ejendommen er solidt halvtredserbyggeri og har opdaterede el- og netværksinstallationer, et moderniseret køkken og et lækkert kælderbadeværelse med gulvvarme, kar og brus som ekstra plusser. Til ejendommen hører en ugenert, fredelig have med gamle frugttræer og en stor vestvendt patio/dag- og aftenterrasse med udepejs.
Husets stueplan indeholder vindfang og entre, et stort køkken/alrum med brændeovn, der også kan nydes fra spisestuen, hvorfra der er udgang til haven, samt et mindre toilet med brus, der kunne løftes med en renovering. 1. salen er indrettet med 3 lyse værelser, heraf et stort soveværelse med indbyggede skabe.
Kælderen har ståhøjde i hele husets grundplan og byder på trapperum, køligt viktualierum/vinkælder, moderniseret badeværelse og bryggers samt disponibelt rum med skabsvæg og stort rum til opbevaring. Kælderen har egen udgang med isoleret yderdør.
Hillerød er Nordsjællands største by og byder på mange kulturudbud, indkøbsmuligheder, skoler og institutioner. Byen er med bus og direkte tog forbundet med København, Helsingør og feriebyerne på Sjællands nordkyst og ligger i cykelafstand fra fine skove og natur.
Ejendommen sælges efter RobinHus-konceptet, dvs. at sælger varetager fremvisning og ejendomsmægler Lisbeth Victorin varetager alle de med salget forbundne mæglerfaglige opgaver. For fremvisning kan sælger kontaktes direkte. Alle spørgsmål og

Klik dig videre og få mere info om boligen...
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i Hillerød kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Hillerød