Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Villaer til salg i Nibe

Du har søgt efter Villaer til salg i Nibe.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger villaer til salg i Nibe
Du har søgt efter Villaer til salg i Nibe.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger villaer til salg i Nibe
Sortér efter

Værd at vide når du søger villa i Nibe

Nibe er en by i Aalborg Kommune med knap 5.000 indbyggere, der er beliggende i Himmerland. Den ligger ca. halvvejs mellem Aalborg og Løgstør. Byens historie går helt tilbage til 1300-tallet, men blev først en by af større betydningen i 1500-tallet, efter at sildefiskeriet fik en større betydning, og Aalborgområdet fik monopol på handel med saltede sild. Igennem flere århundreder var byen kraftigt afhængig af sildefiskeriet, og sildens betydning for byen er også afspejlet i byens købstadsvåben. Senere blev Nibe en stationsby, men er det ikke længere. I dag er byen mest kendt for sin årligt tilbagevendende musikfestival Nibe Festival, der i folkemunde er kendt som ”Den Lille Fede” og i de senere år har tiltrukket store navne som Katy Perry, Nephew og Bloodhound Gang.

Nibe havde i 2011 4.987 indbyggere. Nibe er beliggende i Aalborg Kommune cirka 21 kilometer fra Aalborg og 26 kilometer fra Løgstør. Nibe ligger ud til Limfjorden ved Sebber Sund. De største veje er Aalborgvej, Løgstørvej samt Nørregade.

 

Find villa til salg i Nibe på Boligdeal.dk

Søger du villa til salg i Nibe, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige villaer på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige villaer til salg i Nibe . Du kan se de aktuelle villaer til salg i Nibe herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Nibe end villa til salg, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye villaer til salg i Nibe

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste boliger til salg i Nibe. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger til salg i Nibe der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af boliger findes der i Nibe?

I Nibe finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Nibe ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Aalborg kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Nibe ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Nibe.

Hvor meget koster en bolig i Nibe ?

Prisen på en bolig i Nibe afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Nibe.