Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Boliger til salg i Kalundborg

Du har søgt efter boliger til salg i Kalundborg.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger boliger til salg i Kalundborg
Du har søgt efter boliger til salg i Kalundborg.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger boliger til salg i Kalundborg
Sortér efter

Værd at vide når du søger bolig i Kalundborg

Kalundborg er hovedbyen i Kalundborg Kommune, beliggende ved Kalundborg Fjord i det nordvestlige Sjælland. Fra Kalundborg er der flere daglige færgeovergange til både Samsø og Aarhus. Byens vartegn er Danmarks eneste femtårnede kirke, Vor Frue Kirke, der blev bygget i begyndelsen af 1200-tallet. Kalundborg menes at være grundlagt omkring slutningen af 1100-tallet, ved den nederste del af Kalundborg Fjord. Indtil midten af 1800-tallet var byens primære drivkraft håndværk, handel, færgefart til Aarhus samt udskibning af korn til Norge. Herefter oplevede Kalundborg dog en stor vækst på grund af industrialiseringen især efter at jernbanen kom til byen. I midten af 1900-tallet gik væksten lidt langsommere, men der kom dog igen fart i udviklingen da der i 1959 blev opført et kraftværk i Kalundborg. I dag er det en vigtig handels-, service-, industri- og uddannelsesby for hele oplandet på Nordvestsjælland.

Kalundborg havde i 2011 16.434 indbyggere og ligger ved Kalundborg Fjord i Nordvestsjælland. Kalundborg kommune havde i 2011 sammenlagt 49.050 indbyggere og dækker et areal på 604,00 km2. De største veje er Esbern Snaresvej, Lerchenfeldvej og Nørre Alle.

 

Find bolig til salg i Kalundborg

Leder du efter en bolig til salg i Kalundborg? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ejerboliger, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny bolig til salg i Kalundborg der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til salg i Kalundborg - ejerlejligheder, andelslejligheder, villaer og rækkehuse - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer boliger i Kalundborg , så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og salgspris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye boliger til salg i Kalundborg

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste boliger til salg i Kalundborg. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked når der kommer nye boliger til salg i Kalundborg som matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af boliger findes der i Kalundborg?

I Kalundborg finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Kalundborg ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Region Sjælland kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Kalundborg ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Kalundborg.

Hvor meget koster en bolig i Kalundborg ?

Prisen på en bolig i Kalundborg afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Kalundborg.