Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Boliger til salg i Horsens

Du har søgt efter boliger til salg i Horsens.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Du har søgt efter boliger til salg i Horsens.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Få overblik over boliger til salg i Horsens. Du kan se stort set alle lejligheder, huse og andelsboliger til salg i Horsens på denne liste. Klik på knappen "Læs mere" ud for hver bolig for yderligere information. Med en bolig i Horsens får du bopæl i en af Østjylland mest livlige byer. Byen har et bredt udvalg af kultur- og underholdningstilbud for alle aldersgrupper.

Værd at vide når du søger bolig i Horsens

Horsens er en skøn by med alsidige oplevelser for store og små. Byen ligger i Østjylland lige ud til Horsens Fjord. 
Der er mange hyggelige gader med caféer, restauranter og butikker. For den kultur- og historieinteresserede er der flere museer og teatre, du kan besøge. En nævneværdig seværdighed er Kuben, som er en stor glaskube, der gratis kan bruges af diverse arrangører til f.eks. fernisering eller fest. Horsens er en kultiveret by med designerbutikker, specialbutikker og budgetkæder. Ligeledes varierer restauranterne, som serverer mad fra forskellige lande. 
De musikglade kan komme til store koncerter eller mindre intime koncerter. I eftertimerne kan du fortsætte festen i det glade natteliv.

Kort fortalt er Horsens en hyggelig og rolig by, som ikke går ned på oplevelser i alsidige genre.

 

Find bolig til salg i Horsens

Leder du efter en bolig til salg i Horsens? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ejerboliger, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny bolig til salg i Horsens der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til salg i Horsens - ejerlejligheder, andelslejligheder, villaer og rækkehuse - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer boliger i Horsens , så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og salgspris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye boliger til salg i Horsens

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Horsens. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked når der kommer nye boliger til salg i Horsens som matcher dine søgekriterier.