Rapportér

Rækkehus til salg, Greve, Damhaven

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1524238
  • Rækkehus
  • 112 m2
  • 200 m2
  • 4
  • 2.550.000 kroner
  • 130.000 Kroner
  • C
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

112 m2 rækkehus til salg i 2670 Greve

Superattraktivt rækkehus opført i 1975 med et boligareal på 112 kvm beliggende i det eftertragtede Mosede Bypark i Greve. Planløsningen er perfekt til den lille familie med bl.a. 3 gode værelser, køkken/alrum og toilet i begge plan. Boligen er beliggenede i bekvem afstand til p-pladsen.

Boligen er løbende moderniseret fremstår lys, indbydende og velholdt med bl.a. flot køkken og pæne gulve.

Kvarteret har mange børnefamilier, og man kan med sindsro lade ungerne lege i nærområdet. Der er et fantastisk nabosammenhold og flere fællesarrangementer i løbet af året. Hyggelig, solrig og lukket have med skøn træterrasse og forhave med udhus.

Boligen indeholder:
Stor, præsentabel entre med klinkegulv. Pænt og moderne køkken med hvide, grebsløse elementer, parketgulv og åben forbindelse til stor, lys stue. Fra stuen er der udgang til stor, hyggelig udestue. Toilet. To gode depotrum under trappen.
1. sal: Møblerbart repos. Værelse med skabe og parketgulv. Værelse med parketgulv og udgang til altan. Soveværelse med skydedørsskab, gulvtæppe på parketgulv og udgang til altan. Stort, pænt badeværelse med brus og vaskesøjle. Stor, hyggelig altan med trægulv og plads til lille sofagruppe/cafesæt.

Beliggenhed:
Trygt beliggende i dejlig rækkehusbebyggelse tæt på gode indkøbsmuligheder, S-tog, busforbindelser, daginstitutioner, skole, gymnasium, idrætsanlæg og svømmehal.

Klik dig videre og få mere info om boligen...
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i Greve kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Greve