Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Rækkehuse til salg i Odense NV

Du har søgt efter Rækkehuse til salg i Odense NV.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Rækkehuse til salg i Odense NV.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger rækkehus i Odense NV

Området grænser op til centrum og beliggende mellem Odense V og Odense N. Mindre bydele er Korup, Tarup og Pårup. Tarup ligger ca 7 km fra centrum og huser det 2. største shoppingcenter i Odense. Korup området ligger en anelse længere ude, men tilbyder alt til børnefamilier i form af indkøbsmuligheder, fritidsaktiviteter og levende foreiningsliv

 

Find rækkehus til salg i Odense NV på Boligdeal.dk

Søger du rækkehus til salg i Odense NV, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige rækkehuse på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige rækkehuse til salg i Odense NV . Du kan se de aktuelle rækkehuse til salg i Odense NV herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Odense NV end rækkehus til salg, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye rækkehuse til salg i Odense NV

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste boliger til salg i Odense NV. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger til salg i Odense NV der matcher dine søgekriterier.