Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Boliger til salg i Odense M

Du har søgt efter boliger til salg i Odense M.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger boliger til salg i Odense M
Du har søgt efter boliger til salg i Odense M.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger boliger til salg i Odense M
Sortér efter

Værd at vide når du søger bolig i Odense M

Odense M er et område i forbindelse med centrum. Som navnet antyder og som kan skabe forvirring, står Odense M for Odense Midt. Det ligger lidt sydvest fra centrumdelen, syd for åen, men med meget nem og tæt adgang til centrum. Da området ligger syd for centrum, er det desuden i tættere afstand til den Fynske motorvej og dermed med forbindelse til resten af landet.

Området er bygget op omkring Munkerisvej. Området ligger mellem Odense Zoo og Syddansk Universitet.

 

Find bolig til salg i Odense M

Leder du efter en bolig til salg i Odense M? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ejerboliger, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny bolig til salg i Odense M der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til salg i Odense M - ejerlejligheder, andelslejligheder, villaer og rækkehuse - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer boliger i Odense M , så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og salgspris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye boliger til salg i Odense M

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste boliger til salg i Odense M. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked når der kommer nye boliger til salg i Odense M som matcher dine søgekriterier.