Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Boliger til salg i Frederikssund

Du har søgt efter boliger til salg i Frederikssund.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger boliger til salg i Frederikssund
Du har søgt efter boliger til salg i Frederikssund.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger boliger til salg i Frederikssund
Sortér efter

Værd at vide når du søger bolig i Frederikssund

Frederikssund ligger i Nordsjælland med kort afstand til både Roskilde og København. Der er en hyggelig gågade i byen, og med åbningen af det nye indkøbscenter Sildebroen, tiltrækkes indbyggere fra andre nærliggende byer til området. Der er desuden gode uddannelsesmuligheder i byen, hvilket er attraktivt for børnefamilier.

Frederikssund ligger helt ud til Roskilde Fjord. Der bor næsten 16.000 indbyggere og i hele kommunen bor der næsten 45.000.

 

Find bolig til salg i Frederikssund

Leder du efter en bolig til salg i Frederikssund? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ejerboliger, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny bolig til salg i Frederikssund der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til salg i Frederikssund - ejerlejligheder, andelslejligheder, villaer og rækkehuse - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer boliger i Frederikssund , så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og salgspris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye boliger til salg i Frederikssund

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste boliger til salg i Frederikssund. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked når der kommer nye boliger til salg i Frederikssund som matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af boliger findes der i Frederikssund?

I Frederikssund finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Frederikssund ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Nordsjælland kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Frederikssund ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Frederikssund.

Hvor meget koster en bolig i Frederikssund ?

Prisen på en bolig i Frederikssund afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Frederikssund.