Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Lejligheder til salg i Hørsholm

Du har søgt efter Lejligheder til salg i Hørsholm.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger lejligheder til salg i Hørsholm
Du har søgt efter Lejligheder til salg i Hørsholm.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger lejligheder til salg i Hørsholm
Sortér efter

Find ledige lejligheder til salg i Hørsholm. Søger du lejlighed til salg i Hørsholm, får du et samlet overblik på denne liste. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Hørsholm end lejligheder til salg, så brug søgefunktionen i venstre side.Med en bolig i Hørsholm har du bopæl i en skøn by i nordsjælland. Der er rig mulighed for shopping og kulinariske oplevelser samt har du nem tilgang til København via både motorvej og offentlig transport.


Værd at vide når du søger lejlighed i Hørsholm

Hørsholm er en skøn by i Nordsjælland med hurtige forbindelser ind til centrum af København. Byen er stemningsfuld og idyllisk.

Hørsholm er en moderne by, der samtidigt har flere gamle byggerier, der spæder til byens hyggelige karakter.
Naturen i Hørsholm og i de omkringliggende nabobyer gør også Hørsholm til en dejlig by at bo i eller at besøge.

I Hørsholm finder du en masse butikker inde i centeret Hørsholm Midtpunkt samt i den tilhørende gågade. Det er også her i byen, der sker mange kulturelle begivenheder, da Hørsholm bibliotek, som lægger hus til mange fede ting og sager, er placeret her. Du kan eksempelvis opleve teaterstykker og intime koncerter.

Hørsholm har i særdeleshed en del smukke steder, som du bør tage ud at se. Du kan eksempelvis ligge et besøg forbi Hørsholm Kirke og de tilhørende smukke omgivelser. Kirken er omgivet af vandet i Hørsholm Slotshave. Det er et eventyrligt sted med en god historie tilknyttet.
Derudover har Hørsholm en helt masse hyggelige spisesteder, og lige udenfor Hørsholm finder du Rungsted Havn og strand, hvor der i særdeleshed er gang i hyggen!

 

Find lejlighed til salg i Hørsholm på Boligdeal.dk

Søger du lejlighed til salg i Hørsholm, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige lejligheder til salg i Hørsholm . Du kan se de aktuelle lejligheder til salg i Hørsholm herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Hørsholm end lejlighed til salg, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejligheder til salg i Hørsholm

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste boliger til salg i Hørsholm. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger til salg i Hørsholm der matcher dine søgekriterier.