Rapportér

Lejlighed til salg, Birkerød, Biskop Svanes Vej

Få mere info
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1431999
  • Lejlighed
  • 110 m2
  • 4
  • 3.775.000 kroner
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

charmerende rækkehus i ebberød

nu har i muligheden for at erhverve jer dette yderst charmerende rækkehus med status som ejerlejlighed. ejendommen har en rigtig god placering grænsende direkte op til rude skov i ebberød, og indenfor venter jer en velindrettet planløsning samt lyse og indbydende rammer til familien.

i overtager et velholdt hjem, som breder sig over halvandet plan. stueetagen indeholder et køkken-alrum og en stue i åben forbindelse, hvilket bidrager til et socialt og stemningsfuldt miljø. selve køkkenet præsenterer sig utroligt hyggeligt i bondestil med blandt andet hvide fronter, en mørk træbordplade samt franske døre med direkte udgang til en terrasse. området ved kogezonen samt det mobile bord er beklædt med praktiske granitbordplader. alrummet og stuen prydes af et flot og anderledes loft, og i får let indrettet jer med både middagsbord og komfortable møbler. etagen rummer endvidere et nydeligt værelse og et lunt badeværelse, mens førstesalen råder over et depotrum og to fine værelser. det ene af dem har desuden både indbyggede skabe samt en låge til skunken med ekstra opbevaringsplads.

foran huset får i glæde af en østvendt terrasse samt et pænt, stort redskabsskur med hylder. mod øst finder i endnu et dejligt terrasseområde, og her kan aftensolen nydes i fulde drag. til bebyggelsen hører desuden en privat parkeringsplads samt skønne, grønne fællesarealer.

med adresse på biskop svanes vej 58f kan i se frem til en fantastisk beliggenhed med nem adgang til rude skov, hvor der både er en naturlegeplads og flere aktiviteter for hele familien. i kommer til at bo i et roligt og børnevenligt område tæt på busstoppested, pasningstilbud, sjælsøskolen og idrætsfaciliteter, mens indkøbsmuligheder nås inden for få minutters kørsel i bil. ydermere er der ikke meget længere end tre kilometer til birkerød s-togsstation.

lyder denne bolig som noget for jer? kontakt os for en fremvisning.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i Rudersdal kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Birkerød