Rapportér

Lejlighed til salg, Birkerød, Teglporten

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1431340
  • Lejlighed
  • 111 m2
  • 3
  • 2.995.000 kroner

moderne 3v’er midt i birkerød

vil i bo centralt i en moderne lejlighed med elevator samt parkeringskælder? så er teglporten 21 i birkerød et oplagt valg for jer. her får i en lækker treværelseslejlighed, der er ideel som seniorbolig eller til parret, der gerne vil bo midt i byen med nærhed til birkerød station, den hyggelige gågade og byens fristende spisesteder.

i bosætter jer i en ejendom fra 2011, som kendetegnes ved at her er meget lyst med en dejlig udsigt til begge sider. i kan se frem til at få egen altan, men det er også muligt at sidde på det fælles atrium, hvor særligt aftensolen imponerer.

lejligheden er indrettet med et flot svane-køkken med hvide, grebsfrie fronter og en køkkenø med udhæng, så i får en spiseplads. køkkenet er integreret i stuen, hvor det er etableret midt i rummet, så der naturligt skabes en spiseafdeling til den ene side, mens den anden side oplagt kan indrettes med et komfortabelt sofahjørne. det er også herfra i får adgang til den lækre altan.


yderligere tilbyder boligen to værelser, hvor det ene tilstøder et mindre opbevaringsrum, der eventuelt kan fungere som et skab. hjemmet afrundes med et pænt badeværelse med hvide fliser, gulvarme, væghængt toilet og plads til vaskefaciliteter.

beliggenheden tiltaler jer, som gerne vil bo i byen med nærmeste dagligvarebutik under 100 meter fra hoveddøren. hvis i pendler, vil det glæde jer, at der er nem adgang til offentlig transport, ligesom motorvejen heller ikke er langt væk. det er også værd at bemærke, at der er både skole og daginstitution kort fra hjemmet samt et varieret udvalg af fritidsaktiviteter ved svømmehallen og birkerød idrætscenter.

er det jeres boligdrøm? tag første skridt – book en fremvisning!

Denne bolig ligger i Rudersdal kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Birkerød