Rapportér

Lejlighed til salg, Birkerød, Vandtårnsvej

Få mere info
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1172426
  • Lejlighed
  • 72 m2
  • 3
  • 1.798.000 kroner
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

indflytningsklar 3v'er med vestvendt altan

i kan glæde jer til nogle smukke solnedgange fra altanen, når i flytter ind i denne treværelses lejlighed centralt i birkerød. her kommer i til at bo i en lys og luftig bolig, som er yderst velholdt og står helt klar til indflytning. samtidig kan det blive til mange gå-, løbe- og cykelture i den nærtliggende rude skov, ligesom der blot er et par minutters gang til nærmeste supermarked.

lejligheden ligger på første sal i en flot gulstensejendom fra 1964, som præges af brede, ubrudte glasflader, der sikrer et smukt lysindfald og en dejlig panoramaudsigt til de grønne omgivelser. i bliver medlem af en god ejerforening, der tager hånd om tingene, og som har hyggelige, grønne fællesarealer med legefaciliteter og gode parkeringsmuligheder.

alle rum er dejligt store. det gælder både i køkkenet, hvor der er god plads til at have et spisebord stående, ligesom der er gjort klar til, at i kan installere vaskemaskine. og det gælder i badeværelset, hvor i får en rummelig bruseniche.

værelset vender mod øst, så i kan trække gardinerne til side om morgenen og lukke solens første stråler indenfor. her er der god, indbygget skabsplads med skydelåger, og i kan også sagtens indrette eksempelvis et kontorhjørne. det vestvendte opholdsmiljø består af stue og spisestue i åben forbindelse. det er her, i kan nyde den flotte, grønne udsigt, ligesom i får adgang til altanen, hvor i kan spise middag, mens solen synker ned i horisonten.

foruden de spændende grønne områder er der også kort afstand til birkerød station. her kan i cykle til på cirka fem minutter. i bil tager det desuden under en halv time til indre by.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i Rudersdal kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Birkerød