Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Lejligheder til salg i Frederiksberg C

Du har søgt efter Lejligheder til salg i Frederiksberg C.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger lejligheder til salg i Frederiksberg C
Du har søgt efter Lejligheder til salg i Frederiksberg C.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger lejligheder til salg i Frederiksberg C
Sortér efter

Find ledige lejligheder til salg i Frederiksberg C. Søger du lejlighed til salg i Frederiksberg C, får du et samlet overblik på denne liste. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Frederiksberg C end lejligheder til salg, så brug søgefunktionen i venstre side. Boliger i Frederiksberg C er nogle af de mest attraktive i landet. Frederiksberg er kendt for sine livlige gader og byder på mange grønne parker og haver, der indbyder til gåture og udflugter.


Værd at vide når du søger lejlighed i Frederiksberg C

Frederiksberg C ligger tæt på centrum af København. Byens mange muligheder indenfor kultur, spisning og shopping ligger stort set alle inden for gåafstand. Hvis ikke, er der gode transportforbindelser.

Hvis du ønsker at opleve det pulserende byliv, skal du blot tage en gåtur ned ad gaderne og sætte sig på en af de mange fine cafeer eller restauranter. Derudover giver busforbindelser og metroen adgang til hurtigt og nemt at komme vidt omkring.

Ved Frederiksberg Metro st. ligger Frederiksberg Centret, hvor du finder mange gode butikker. Tæt på centeret ligger de store gader som Falkoner Allé, Gammel Kongevej og Godthåbsvej, som alle har et utal af caféer og restauranter med forskellige koncepter og mad.

Hvis du ønsker at få pusten fra ”storbyslarmen”, kan du tage en tur ud i Frederiksberg Have og opleve den skønne natur, det stille vand, rige fugleliv og evt. tage en sejltur i en kano. Mange københavnere vælger at pakke en picnickurv og sætte sig på en af de mange grønne plæner.
Hvis du ønsker at opleve endnu mere natur, grænser Frederiksberg Zoo op til haven.

Udover ægte københavnerstemning, byder Frederiksberg C også på et mere fransk miljø på Værnedamsvej. Værnedamsvej er en lille indkøbsgade, som er fransk inspireret med flere cafeer, vinbarer, specialforretninger, delikatesseforretninger osv. Mange københavnere nyder at gå en tur ned ad denne gade og opleve den mere sofistikerede stemning.

Frederiksberg C er en enestående hyggelig bydel, som du skal tage til for at opleve den klassiske og hyggelige del af København.

 

Find lejlighed til salg i Frederiksberg C på Boligdeal.dk

Søger du lejlighed til salg i Frederiksberg C, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige lejligheder til salg i Frederiksberg C . Du kan se de aktuelle lejligheder til salg i Frederiksberg C herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Frederiksberg C end lejlighed til salg, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejligheder til salg i Frederiksberg C

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste boliger til salg i Frederiksberg C. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger til salg i Frederiksberg C der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af boliger findes der i Frederiksberg C?

I Frederiksberg C finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Frederiksberg C ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for København kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Frederiksberg C ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Frederiksberg C.

Hvor meget koster en bolig i Frederiksberg C ?

Prisen på en bolig i Frederiksberg C afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Frederiksberg C.