Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Lejligheder til salg i Aalborg Øst

Du har søgt efter Lejligheder til salg i Aalborg Øst. Mere info om lejligheder til salg i Aalborg Øst
Du har søgt efter Lejligheder til salg i Aalborg Øst. Mere info om lejligheder til salg i Aalborg Øst

Værd at vide når du søger lejlighed i Aalborg Øst


Aalborg Øst er den østligste bydel i Aalborg og har mere end 12.000 indbyggere. Nogle vælger også at bruge en lidt bredere definition af Aalborg Øst, hvor også Aalborg Universitetskvarter regnes som en del af Aalborg Øst, der ellers ligger lidt uden for byen. Aalborg Øst har en meget divers demografisk blanding og er kendt for at være en bydel, hvor mange indvandrere af anden etnisk herkomst har valgt at bosætte sig. Aalborg Øst er også en af de bydele i Aalborg, der har de laveste huspriser. I området omkring Langagervej, hvor Aalborg Handelsskole også har en afdeling, er der et større industrikvarter. Blandt andre har Nordjyske Medier deres hovedsæde på Langagervej, der ligger lige ved siden af motorvejen.

Aalborg Øst havde i 2009 12.634 indbyggere. Det er den østligste bydel i Aalborg og ligger direkte ud til E45-motorvejen, umiddelbart før Limfjordstunnellen. Den største vej er Humlebakken, samt Langagervej hvor der er et større industrikvarter.


Find lejlighed til salg i Aalborg Øst på Boligdeal.dk

Søger du lejlighed til salg i Aalborg Øst, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige boliger i Aalborg Øst, og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige lejligheder til salg i Aalborg Øst . Du kan se de aktuelle lejligheder til salg i Aalborg Øst herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du andre typer boliger i Aalborg Øst end lejlighed til salg, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejligheder til salg i Aalborg Øst

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejligheder til salg i Aalborg Øst. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejligheder til salg i Aalborg Øst der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Aalborg Øst?

I Aalborg Øst finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Aalborg Øst ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Aalborg Øst kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Aalborg Øst ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Aalborg Øst.

Hvor meget koster en bolig i Aalborg Øst ?

Prisen på en bolig i Aalborg Øst afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Aalborg Øst.