Rapportér

Grund til salg, Give, Skovbrynet

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1166468
  • Grund
  • 1.171 m2
  • 175.000 kroner
  • 25.000 Kroner
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

1171 m2 grund til salg i 7323 Give

Nu sælges denne dejlige sommerhusgrund på 1171 m2, beliggende i et særdeles naturskønt beliggende sommerhusområde med kort afstand til Rørbæk Sø, Kulsø, Lindet krat m.v.

Her kan du således få en virkelig dejlig grund til opførelse af dit drømme-sommerhus. Grunden er nemt at rydde, da der er let selvgroet mindre bevoksning, men også nogle træer som med fordel kan bevares, såfremt man ønsker det.

Sommerhusområdet er begunstiget med 2 mindre søer i nærområdet, nemlig Lille og Store Kildesø, samt bæk der løber langs området.

Endvidere er der et fantastisk stisystem rundt om sommerhusområdet med flotte vandre- gå og løberuter i særdeles naturskønne omgivelser, kaldet "Sø- og bækruten" samt "Store rundtur".

Der skal betales for tilslutning til el, vand og kloak ved byggeri p.t.:

MES Del 2, kr. 5.485,00 + moms (2018 priser)

Tilslutning til Vesterlund Vandværk skal betales ved byggeri. (Oplyst til kr. 10.000 + moms af vandværket).

Tilslutning til kloak: kr. 37.413,00 (inkl. moms)

Der er ingen byggepligt.

Her oplysning om grundejerforeningen for området: Se eventuelt meget mere på grundejerforeningens hjemmeside, www.grundejerforeningenvesterlund.dk

Grundejerforeningen "Skovbrynet" Vesterlund
Sommerhusområdet "Skovbrynet" ligger i et naturskønt område i Vesterlund med kort afstand til Rørbæk Sø, Gudenåens og Skjernåens udspring, Hærvejen m.m.
Området består af 98 parceller, hvoraf ca. 65 er bebygget. På området er der store fællesarealer med bl.a. grillhytte og legeplads med boldbane. Endvidere er der 2 mindre søer kaldet Lille og Store Kildesø.
Desuden findes i området et udvidet stisystem "Sporet i Odderbæk-området", som er med i projekt "Spor i Landskabet". Se under Inspiration - "Vandreture i Odderbækområdet".
Der er gode indkøbsmuligheder i Vonge, Tørring, Thyregod, Give og Brande, som er gode handelsbyer med et bredt butiksudvalg.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i Vejle kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Give