Rapportér

Grund til salg, Vig, Lyngkrogen

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1401022
  • Grund
  • 1.117 m2
  • 345.000 kroner
  • 25.000 Kroner
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

1.117 kvm sommerhus grund i attraktivs område nær til stranden

Dejlig og velbeliggende fritidsgrund på 1.117 kvm med god randbeplantning, samt dyrehegn m/ hækbeplantning opsat i grundens matrikel skel. På grunden er der skønne store træer, der danner en særdeles god harmoni. Det er kun sommerhuset der mangler, på denne velanlagte og helt plane grund, for at drømmen om et lille hus i sommerlandet, kan blive til virkelighed.

Grunden ligger yderligere i en særdeles velordnet og veldrevent grundejerforening, med skønne fællesarealer til brug for lejeaktiviteter og sommerfester, som beboerne i øvrigt afholder hvert år. De omkring liggende sommerhuse i området er alle af nyere dato og er alle beboet hen over sommeren. Der er en rigtig god ånd og et godt sammenhold, blandt alle beboer i denne lille forening på Lyngkrogen.

Grunden ligger yderligere i stille og rolige omgivelser, langt væk fra befærdede veje og trafik. Foreningen ligger som et lukket vejsystem, på en blind vej, hvorpå der er gå afstand på ca. 1200m, fra sommerhusgrund til dejlig børnevenlig sandstrand.

I Hønsinge Lyng er der en masse, at byde på. Den dejlige skøn natur i Odsherred, er med masser af åbne marker, udkigspunkter, gamle møller og cykelruter, samt gåture langs kilometervis af Sejerøbugt.

I nærområdet er der mange iskiosker, sommercafeer, minigolf og restauranter. Heldags besøg for hele familien i forlystelsesparken Sommer Sjælland, med forlystelser og vandland, som kun ligger ca. 10min. væk i bil. Eller besøg det hyggelige Vig by, ved den kendte Vig festival i juli. Det er også her, hvor de mange loppemarkeder afholdes, hen over hele sommeren, ved stationen hvor ”Grisen” kører til Nykøbing Sjælland.

Særskilt bemærkes, at hver enkelt matrikel / grundejer har ikke betalt forud for områdets kloakering - der kommer til alle i området et ca. beløb på vist godt 30.000,- kr. for kloak/kloakering/tilmelding, med fremførelse af brønd på den enkelte matrikel, forventes udføres ca. 2020 med betaling efterfølgende i 2020/2021

Der kommer ingen yderligere udgifter til vejbidrag/-anlæggelse, det betales der hvert år til gennem grundejerforenings kontingent... Læs mindre...
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i Odsherred kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Vig