Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Grunde til salg i Svendborg

Du har søgt efter Grunde til salg i Svendborg.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger grunde til salg i Svendborg
Du har søgt efter Grunde til salg i Svendborg.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger grunde til salg i Svendborg
Sortér efter

Værd at vide når du søger grund i Svendborg

Svendborg er Fyn’s næststørste by efter Odense og ligger på den sydlige del af Fyn.  Svendborg er en havne- og søfartsby, og fra havnen kan man sejle til Ærø, Drejø,  Skarø,  Hjortø og Birkholm.  Svendborg opstod, da der i 1100-tallet blev bygget en borg, som blev kaldt Swineburg –her mener man, at der hentydes til mange vildsvin inden for murerne, eller marsvinet set i havet tæt på Svendborg. Svendborg har allerede fra middelalderen af været en vigtig handels og håndværkerby, hvilket den stadig er den dag i dag.

Svendborg har et indbyggertal på 27.009. Kommunen udgør et areal på 417 km2.

 

Find grund til salg i Svendborg på Boligdeal.dk

Søger du grund til salg i Svendborg, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige grunde på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige grunde til salg i Svendborg . Du kan se de aktuelle grunde til salg i Svendborg herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Svendborg end grund til salg, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye grunde til salg i Svendborg

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste boliger til salg i Svendborg. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger til salg i Svendborg der matcher dine søgekriterier.