Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Boliger til salg i Faaborg

Du har søgt efter boliger til salg i Faaborg.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Du har søgt efter boliger til salg i Faaborg.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger bolig i Faaborg

Købstaden Faaborg ligger på Fyns sydkyst mellem bakker, og byen har mange gamle charmerende velbevarede huse. Byens navn kommer af fo, som er olddansk for ræv og borg. Ud for farvandet i Faaborg ligger det Fynske Øhav, og der går færger fra byens havn til Avernakø, Bjørnø, Lyø og Søby på Ærø. Faaborg kan dateres tilbage til  1229, hvor byen nævnes som borg i et gavebrev som overdrager byen til Kong Valdemar Sejrs svigerdatter. I dag er kun byporten Vesterport tilbage af borgen og befæstningen.

Faaborg har et indbyggertal på 7.178. Kommunen udgør et areal på 637 km2.

 

Find bolig til salg i Faaborg

Leder du efter en bolig til salg i Faaborg? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ejerboliger, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny bolig til salg i Faaborg der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til salg i Faaborg - ejerlejligheder, andelslejligheder, villaer og rækkehuse - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer boliger i Faaborg , så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og salgspris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye boliger til salg i Faaborg

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste boliger til salg i Faaborg. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked når der kommer nye boliger til salg i Faaborg som matcher dine søgekriterier.