Rapportér

Fritidshus til salg, Taastrup, Grøndals Vænge

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1551975
  • Fritidshus
  • 56 m2
  • 2
  • 449.000 kroner
  • 25.000 Kroner

56 m2 fritidshus til salg i 2630 Taastrup

I hjertet af Taastrup ligger denne grønne perle, med alt indenfor få minutter.
Her er altså tale om et vaskeægte kolonihavehus, som i tilbage i 70’erne startede med en skurvogn, som senere har fået tilbygget køkken med vand og afløb. Herefter er der kommet toilet og bad samt et ekstra værelse. Der er en fantastisk udestue, hvor man kan nyde haven, men samtidig sidde i læ for regn og blæst. Til de varme sommerdage er der en hyggelig overdækket terrasse i forhaven. Så hvadenten man drømmer om urtehave eller samlingspunkt for familien - så kan det findes her. Nyd sommeren her og blev en del af en velfungerende haveforening.

Boligen indeholder:
Skøn udestue, med plads til både sofa og spisebord. Udestuen fungerer også som indgang til det hyggelige og rummelige køkken, hvor der spiseplads og adgang til det ene værelse, som også kan optræde som en herlig stue. Derudover er der et kæmpe badeværelse, med toilet og bruseniche samt indgang til soveværelset.

Beliggenhed:
Central beliggenhed på rolig vej, lige i hjertet af Taastrup - med få hundrede meter til hovedgaden, hvor I finder alle de hyggelige specialbutikker og spisesteder. Også City2, Ikea og det eksklusive nye Copenhagen Designer Outlet har I lige i nærheden, og I har få minutter til både bager, Netto og Kvickly. Endvidere har I skoler og daginstitution få minutters gang fra huset. København når I på 20 minutter i tog fra Taastrup station, og så er I også tæt på motorvejstilkørslen.

Klik dig videre og få mere info om boligen...

Denne bolig ligger i Høje Taastrup kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Taastrup