Rapportér

Fritidshus til salg, Taastrup, Grøndals Vænge

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1522733
  • Fritidshus
  • 37 m2
  • 2
  • 1.250.000 kroner
  • 65.000 Kroner
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

37 m2 fritidshus til salg i 2630 Taastrup

Velkommen til dette helt unikke kolonihavehus, der fremstår utrolig indbydende og interessant. Opført i 2016 i med gulvvarme og vedligeholdelsesfrie planker. Ude som inde indbyder huset til mange timers kvalitetstid -Hvad enten det er det lækre køkken/alrum eller med et glas rosé på en af de skønne terrasser om sommeren. Huset fremstår utrolig flot og tilhøre en hyggelig forening.
Flotte gulve og 2 gode værelser med flytbare vægge. Badeværelset fremstår trendy og praktisk, med bruseniche og plads til vaskemaskine og tørretumbler. Der er anlagt flot flisebelægning og hyggeligt hegn som giver en ualmindelig god stemning.

Boligen indeholder:
Rummelig entré og fordelingsgang med adgang til flot stort badeværelse. Godt værelse som i dag benyttes til børneværelse. I åbenforbindelse har man køkken og stue, som udgør husets samlingspunkt, hvor der er flot køkken fra Ikea. Endvidere indeholder boligen et soveværelse med udgang til den skønne træterrasse. Der er mulighed for at tilbygge yderligere 12 kvm udestue, såfremt man ønsker mere plads. Grunden er drænet, så vand er ikke en udfordring. Derudover har sælger opført et godt skur/anneks i baghaven. Der er både kloakeret og lagt vand ind.
Central beliggenhed på rolig vej, lige i hjertet af Taastrup - med få hundrede meter til hovedgaden, hvor I finder alle de hyggelige specialbutikker og spisesteder. Også City2, Ikea og det eksklusive nye Copenhagen Designer Outlet har I lige i nærheden, og I har få minutter til både bager, Netto og Kvickly. Endvidere har I skoler og daginstitution få minutters gang fra huset. København når I på 20 minutter i tog fra Taastrup station, og så er I også tæt på motorvejstilkørslen.

Klik dig videre og få mere info om boligen...
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i Høje Taastrup kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Taastrup