Rapportér

Fritidshus til salg, Rømø, Råbjergvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1514088
  • Fritidshus
  • 120 m2
  • 5
  • Ikke angivet
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

120 m2 fritidshus til salg i 6792 Rømø

I Kongsmark sommerhusområde midt på Rømø ligger dette skønne sommerhus der er beliggende på 2744 m2 naturgrund godt tilbagetrukket fra vejen. Sommerhuset er opført 1969 men er siden ejers køb i 2003 blevet moderniseret så det i dag fremstår i god og velholdt stand.

Boligareal 120 m2. Hertil kommer udhus 10 m2. Sommerhuset er bygget i stænkpudset murværk der er malet rødt samt stråtag der er skiftet i 2000. Rygning er skiftet i 2019. Næsten alle vinduer og døre er udskiftet til træ/alu. Opvarmes med varmepumpe, elvarme og brændeovn. Lynhurtig fibernet fra Stofa er indlagt i huset.

Indrettet med klinkebelagt entre med vaskemaskine, badeværelse med bruseniche, soveværelse med 2 enkeltsenge, soveværelse med dobbeltseng, klinkebelagt køkken med lyse skabe i åben forbindelse til spise-/opholdsstue ligeledes med klinker samt med brændeovn, udgang til sydvendt terrasse samt trappe til 1.sal.

1. sal er indrettet med hyggelig opholdsstue, toilet, sauna og stort soveværelse med dobbeltseng.

Sommerhuset er tilmeldt udlejning gennem Feriepartner Rømø - se mere på www.feriepartner.dk/roemoe - Husnummer: 0185. Lejeindtægt til ejer for 2019 kr. 66.121,70. Hertil kommer indtægter for forbrug. Sommerhuset har været spærret for udlejning i ca. 4 måneder i 2019.

KOM OG SE DETTE SKØNNE SOMMERHUS.

Klik dig videre og få mere info om boligen...
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i Tønder kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Rømø