Rapportér

Fritidshus til salg, Oksbøl, Fyrrelunden

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1499559
  • Fritidshus
  • 78 m2
  • 1.641 m2
  • 3
  • 695.000 kroner
  • 35.000 Kroner
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

78 m2 fritidshus til salg i 6840 Oksbøl

Med privat beliggenhed i Jegum Ferieland finder du dette dejlige feriehus, med luft omkring huset og rum til den aktive familie.

Med adgang via den lyse entre, der rummer gode opbevaringsmuligheder og plads til overtøjet, kommer du videre ind i det åbne køkken/alrum og stuen i forlængelse. Et dejligt rum med spiseplads, hvor hele familien kan være samlet. Et godt lysindfald fås via de store vinduespartier og direkte adgang ud til have og terrasse. I TV stuen findes huset brændeovn, som er en grøn, miljøvenlig og ikke mindst charmerende måde at varme det hyggelige feriehus op.

Fra entreen er der adgang til to fine, rummelige værelser samt husets lyse og enkle toilet og bad med plads til vaskesøjle. De 78 Kvm må siges at være yderst velindrettede.

Jegum Ferieland tæller 750 huse, med adgang til centerbygning, legeplads og kort afstand til skov og hede. En aktiv grundejerforening med blandt andet aktiviteter i ferierne for både børn og barnlige sjæle. Der er 10-12 km til nogle af Danmarks smukkeste strande, 60 km til Legoland og også kortere afstande til de besøgsværdige feriebyer såsom Blåvand, Vejers og Henne. Dette hus er absolut et besøg værd.

Klik dig videre og få mere info om boligen...
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i Varde kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Oksbøl