Rapportér

Fritidshus til salg, Strøby, Lenshøjvej

Få mere info
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1562561
  • Fritidshus
  • 69 m2
  • 832 m2
  • 4
  • 1.295.000 kroner
  • 65.000 Kroner
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

69 m2 fritidshus til salg i 4671 Strøby

Fritidshus opført i 1971 med et boligareal på 69 m² og med tilhørende ca. 20 m² stor udestue i forskudt plan, der bruges året rundt, idet den er integreret i boligen. Facaderne er holdt i lyse farver en fin kontrast til de hvide vinduer og døre.

På den 832 m² og skønne grund, er der også blevet plads til hyggelig overdækket terrasse, stor garage og udhus/anneks (bygningsdele der ikke registreret på BBR), som passer fint ind i omgivelserne og holdt i samme farve som hovedhuset.
Ejendommen opvarmes med varmepumpe.

Indretning: God planløsning indeholdende entre, hvorfra der er adgang til badeværelse med lyse klinker, soveværelse og lyst køkken med spiseplads. Tillige findes stor spisestue og endnu et værelse. Udestuen, der senere er tilbygget, er et fantastisk rum, der er integreret i boligen og i dag fungerer som opholdsstue, der anvendes året rundt. Her er masser af lys og højt til loftet og det sted familien opholder sig mest, når vejret ikke er til at nyde de smukke omgivelser, der findes udendørs.

Beliggenhed: Huset er beliggende i det skønne fritidsområde i Strøby Strand og på Lenshøjvej har man ved ankomsten, fornøjelsen af at nyde udsigten til hestefoldene, der løber langs vejen. Grundejerforeningen råder over egen badebro, som er oppe hele sæsonen, så det skønne badevand i Køge Bugt kan nydes. Udover den skønne natur ved stranden, er der nem adgang til busforbindelse til Køge, hvorfra der er god togforbindelse mod København.

Omgivelserne giver en helt særlig fornemmelse af frihed og med de nye regler for køb af sommerhuse, vil denne bolig også være oplagt for de ældre, der ønsker at bo her året rundt.

FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i Stevns kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Strøby