Rapportér

Fritidshus til salg, Strøby, Garderhøjen

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1524240
  • Fritidshus
  • 93 m2
  • 1.222 m2
  • 3
  • 1.795.000 kroner
  • 90.000 Kroner
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

93 m2 fritidshus til salg i 4671 Strøby

Atmosfærefyldt og velindrettet fritidshus på 93 m². Ejendommen er fredeligt beliggende i Strøby Strand i eftertragtet kvarter tæt ved vandet, hvor der er rig mulighed for at tage en dukkert fra badebroen, som grundejerforeningen sørger for er oppe i hele sommerhalvåret, eller måske tage en madkurv med og simpelthen bare sidde og nyde den smukke udsigt udover bugten. At bo eller holde ferie lige her, er meget mere end et sted at være, det er en perle for livsnydere, der søger ro og fordybelse i en travl hverdag.

Fritidshuset er egnet til meget mere end almindeligt fritidshusbrug, hvilket de nye opholdsregler lægger op til, idet man som pensionist efter blot 1 års ejerskab må bo i sit sommerhus hele året. Udover selve boligen så skal den skønne grund naturligvis også fremhæves. Der opvarmes med varmepumpe.
Boligens tilhørende bygninger rummer bl.a. garage og udhuse.

Ejendommen byder på: Forrum indrettet som bryggers med god skabsplads og herfra adgang til boligen, hvor der findes badeværelse og lækkert Vordingborg køkken (2013) med spiseplads. Boligen er pt. indrettet med 2 værelser og med mulighed for opdeling af det store værelse på 25 m², der findes i tilbygningen og hvorfra, der er udgang til den overdækkede terrasse. Den store stue har super godt lysindfald bl.a. fra ovenlysvindue og adgang til den store udestue, der flittigt bruges året rundt.

Beliggenhed: Attraktivt beliggende ”i skoven” i gåafstand fra den hyggelige, private havn og den skønne natur ved Køge Bugt. Det kan varmt anbefales at besøge Danmarks ældste og hyggeligste Traktørsted ved Bøgeskoven. Du kan vælge at cykle dertil via gode cykelstier. Fremhæves skal det også, at der er kort afstand til busstopsted, hvor bussen kører mod Køge, den hyggelige handelsby hvor eks. torvedagene og det atmosfærefyldte miljø omkring havnen er en fin adspredelse på en solrig sommerdag. I fin afstand fra ejendommen findes gode indkøbsmuligheder, både Rema 1000 og Netto.

Klik dig videre og få mere info om boligen...
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i Stevns kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Strøby