Rapportér

Fritidshus til salg, Skibby, Skadevænget

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1491004
  • Fritidshus
  • 94 m2
  • 1.202 m2
  • 4
  • 1.595.000 kroner
  • 80.000 Kroner
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

94 m2 fritidshus til salg i 4050 Skibby

Flot og velholdt fritidshus på hele 94 kvm med 3 soveværelser!

Fritidshuset er velegnet til helårsbrug!

Velkommen til Skadevænget 14 i Vellerup Sommerby!

Stor og dejlig lys opholdsstue med loft til kip og direkte udgang til en skøn udestue, hvor man ligesom i stuen kan sidde og nude udsigten til haven. Fra stuen og terrassen kan man desuden nyde kigget af fjorden i baggrunden. Pænt og moderne køkken, som ligger i åben forbindelse til stuen - men alligevel afskærmet, så man efter middagen kan sætte servicen væk, uden at man kan se den. Udestuen er stor og rummelig og næsten uundværlig i det danske klima. Flot lyst brusebadeværelse holdt i hvide fliser og hvidt sanitet. Fritidshuset byder på hele 3 soveværelser. Dejligt praktisk bryggers, som ligger i forbindelse med entréen, så man nemt kan komme ind med dagens indkøb. Ejendommen har varmepumpe og brændeovn.

Super flot haveanlæg med flere ugenerte og stenbelagte terrasser, så man kan følge solen. Mellem garagebygningen og fritidshuset er der skabt et meget hyggeligt gårdmiljø, hvorfra der er nem adgang fra gæsteværelset bagved garagen og over til fritidshuset.

Huset er beliggende få minutters gang fra fjorden, hvor grundejerforeningen har egen badebro. Området byder på masser af naturoplevelser - nærmest lige uden for døren. Er du interesseret i lystfiskeri, så er området omkring Vellerup Vig det helt rigtige sted. Området er velegnet til lange gå- og cykelture og der er fine bademuligheder. Velordnet område med busforbindelse til Roskilde og Holbæk - og så er der kun 45 minutters kørsel i bil fra København!

Klik dig videre og få mere info om boligen...
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i Frederikssund kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Skibby