Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Fritidshuse til salg i Rødby

Du har søgt efter Fritidshuse til salg i Rødby. Herunder finder du alle de aktuelle fritidshuse til salg i Rødby lige nu. Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Længere nede på siden kan du læse meget mere om, hvad du skal være opmærksom på, hvis du søger fritidshuse til salg i Rødby
Du har søgt efter Fritidshuse til salg i Rødby. Herunder finder du alle de aktuelle fritidshuse til salg i Rødby lige nu. Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Længere nede på siden kan du læse meget mere om, hvad du skal være opmærksom på, hvis du søger fritidshuse til salg i Rødby
Sortér efter

Værd at vide når du søger fritidshus i Rødby


Rødby er beliggende på det sydlige Lolland med knap 2.200 indbyggere. Rødby opstod i 1200-tallet ved den tidligere Rødby Fjord, hvor den korteste overgang til Femern over Østersøen fandtes. I middelalderen var Rødby en betydningsfuld havneby, der blev benyttet som handelsplads med Tyskland. En stor del af den gamle middelalderby er bevaret, men Rødby har dog ikke længere direkte adgang til havet, da man i starten af 1900-tallet besluttede at tørlægge Rødby Fjord for at beskytte byen mod oversvømmelser. En ny havn blev dog bygget i løbet af 1900-tallet og i 1963 stod Rødby Havn klar som en færgeovergang, hvorfra linjen Rødby-Puttgarden sejler.

Rødby havde i 2011 2.185 indbyggere og er beliggende i Sydlolland, som en del af Lolland Kommune. De største veje i byen er Møllevej og Østre Alle, mens Sydmotorvejen løber lige ved siden af Rødby.


Find fritidshus til salg i Rødby på Boligdeal.dk

Søger du fritidshus til salg i Rødby, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige boliger i Rødby, og er altid opdateret med de nyeste ledige fritidshuse på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige fritidshuse til salg i Rødby . Du kan se de aktuelle fritidshuse til salg i Rødby herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du andre typer boliger i Rødby end fritidshus til salg, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.


Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye fritidshuse til salg i Rødby

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste fritidshuse til salg i Rødby. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye fritidshuse til salg i Rødby der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Rødby?

I Rødby finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Rødby ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Rødby kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Rødby ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Rødby.

Hvor meget koster en bolig i Rødby ?

Prisen på en bolig i Rødby afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Rødby.