Rapportér

Fritidshus til salg, Præstø, Anemonevej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1473321
  • Fritidshus
  • 89 m2
  • 1.219 m2
  • 3
  • 1.345.000 kroner
  • 70.000 Kroner
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

89 m2 fritidshus til salg i 4720 Præstø

Flot og indflytningsklart sommerhus fra 2008 beliggende i dejlige omgivelser.

Sommerhuset her er beliggende i et dejligt sommerhusområde ved Bønsvig strand ved Præstø. Tæt på den flotte natur og vandet. Her har man muligheden for at koble helt fra og nyde tilværelsen. Fra sommerhuset er der blot ca. 10 minutters kørsel til Præstø by, hvor alle hverdagens faciliteter er beliggende - herunder spisesteder, indkøb, havneområdet samt meget mere. Derudover er der blot ca. 20 minutter til motorvejen, som går i både Nord og Sydgående retning. Her kan man nå København på ca. en time.

Sommerhuser er super flot og klar til en masse hyggelige stunder med familien.
Her er der tale om et velisoleret hus med gulvvarme og varmepumpe som primær varmekilde, hvilket givet lave udgifter til opvarmning.

Indeholder: entre med adgang til den store opholds- og spisestue med god plads til hele familien. Flot og lyst badeværelse med bruseniche, vask i skabsarrangement samt toilet. Dejligt åbent køkken med diverse hårde hvidevare, spiseplads og med udgang til terrassen som går næsten hele vejen rundt om huset. To soveværelser med to sovepladser i hver - begge med døre ud til terrassen. Fra stuen er der endvidere adgang til den dejlige terrasse, hvor der er sol stort set hele dagen.

Tilhørende er der anneks med plads til overnattende gæster.

Her er der god mulighed for, at leje huset ud og dermed tjene penge – f.eks. igennem Airbnb eller via et udlejningsbureau.

Hvis der er et flot og indflytningsklart sommerhus i hyggelige omgivelser der søges - så kig straks videre her og bestil en fremvisning.

Klik dig videre og få mere info om boligen...
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i Vordingborg kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Præstø