Rapportér

Fritidshus til salg, Kalundborg, Drosselvænget

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1500723
  • Fritidshus
  • 62 m2
  • 1.426 m2
  • 3
  • 845.000 kroner
  • 45.000 Kroner
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

62 m2 fritidshus til salg i 4400 Kalundborg

Kunne du tænke dig en beliggenhed i Saltbæk med få minutters gang til vandet og et hyggeligt velholdt "Kalmar" sommerhus ?, så skal I læse mere om denne bolig.

Huset er oprindelig opført i 1970 men moderniseret og vedligeholdt løbende og fremstår opført i træ med nyere eternittag. Det ligger langt nede på blind vej og er derfor ugeneret inde i området.

Det indeholder følgende: Entre/gang, pænt lyst badeværelse med brus, hyggeligt køkken i åben forbindelse med spise-/opholds stue, spise/opholds stue med brændeovn/varmepumpe og udgang til have/terrasse som delvist er under tag, soveværelse samt værelse. Ejendommen har flotte gulve og både køkken og badeværelse er rigtig flot vedligeholdt.

Du finder en rigtig intim og hyggelig stemning i huset som har loft til kip, skrå vægge og synlige bjælker.

Ude finder du en dejlig stor træterrasse og her er en rigtig hyggelig have med ældre beplantning, som er anlagt nem at holde. Her kan børn spille bold og lege eller bare nyde sol og sommer. Derudover forefindes udhus.

Ferie og fritid kan derfor blive fantastiske med denne placering tæt ved Saltbæk Strand, der byder på en badebro og en rampe til isætning af både - ideelle forhold til lystfiskerne. Ikke langt væk udfolder Vollerup Skov sig, og ellers kan I tage på tur til Kalundborg by, der ligger omkring ti minutters bilkørsel herfra.

Ejendommen sælges efter RobinHus-konceptet, dvs. at sælger sammen med ejendomsmægler Henrik Andersen varetager fremvisning og mægler varetager alle de med salget forbundne mæglerfaglige opgaver. For fremvisning kan sælger kontaktes på tlf: 6066 0336. Ejendomsmægler skal kontaktes omkring alle spørgsmål og

Klik dig videre og få mere info om boligen...
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i Kalundborg kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Kalundborg