Rapportér

Fritidshus til salg, Føllenslev, Strandgårdsvej

Få mere info
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1562551
  • Fritidshus
  • 84 m2
  • 858 m2
  • 5
  • 995.000 kroner
  • 50.000 Kroner
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

84 m2 fritidshus til salg i 4591 Føllenslev

Søger du et helårsanvendeligt og velholdt fritidshus i Havnsø området, beliggende i et skønt område ikke langt fra vandet? Så er muligheden her. Dette hyggelig hus er opført i 1979og fremstår fint indrettet med 3 værelser. Her er tilhørende 2 udhuse samt legehus og ejendommen har fibernet. Den ligger fredeligt for enden af blind vej ud til stier.

Huset indeholder: Entre med køl/frys samt vaskemaskine og tørretumbler, 2 gode værelser med skabe, pænt badeværelse med brus, dejligt køkken med hygge hjørne som står i åben forbindelse med opholds/spisestue med brændeovn og varmepumpe som har udgang til have/terrasse, opholdsstue med loft til kip samt dobbeltdør til have/terrasse, stort soveværelse med skabe samt loft til kip. Alt fremstår lyst, pænt og nemt at holde i det daglige og aftener kan nydes i brændeovnens skær.
Grunden er indrettet med græs samt buske/træer og randbeplantning, så her er hyggeligt og grunden er nem at holde. Her er en god træ terrasse hvoraf en del er under tag, således at sol og sommer kan nydes uanset vejr type. Fra ejendommen er der kun få hundrede meter til vandet ad stier/veje.

Havnsø er et område med skøn natur, dejlig strand og en hyggelig by med muligheder for indkøb i den lokale brugs. Alt sammen indenfor gåafstand. Ligeledes finder du en havn, hvor til masser af sejlere året rundt kommer til, ligesom du har færge forbindelse til Sejerø og Nekselø. I sommer halvåret er her masser af aktiviteter som både musik og loppemarked hver lørdag på havnen. Der er også sauna på havnen. Her forefindes ligeledes mulighed for daglige indkøb, samt cafe, grill, is hus, spisested etc. Her er kort afstand til det fredede natur område på Vesterlyng, hvor dyr går frit rundt og der ligeledes er bademuligheder fra de offentlige sandstrande, som er nogen af de bedste i området. Ligeledes er der forbindelse med offentlig transport i området.

Ejendommen sælges efter RobinHus-konceptet, dvs. at sælger varetager fremvisning sammen med ejendomsmægler Henrik Andersen, som også varetager i øvrigt alle de med salget forbundne mæglerfaglige opgaver. For fremvisning kan sælger eller mægler kontaktes. Sælger kan kontaktes på tlf: 2168 4973. Alle spørgsmål eller fremvisning og

FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i Kalundborg kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Føllenslev