Rapportér

Fritidshus til salg, Slangerup, Lærkestien

Få mere info
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1549910
  • Fritidshus
  • 129 m2
  • 1.298 m2
  • 6
  • 3.795.000 kroner
  • 190.000 Kroner
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

129 m2 fritidshus til salg i 3550 Slangerup

I det naturskønne Buresø der er kendetegnet ved det smukke kuperet landskab, hele 3 skove og den populære badesø, med klart badevand og sandbund - udbydes dette fantastiske helårsanvendelig fritidshus fra 2010, der er spækket med kvalitetsmaterialer, gennemførte løsninger og unikke detaljer.

Huset er opført i en smuk brændt mursten, der harmonere perfekt med den omkringliggende natur. Mahogni vinduer og døre fuldender det naturlige og kvalitetsbevidste materialevalg, og brydes flot af det sortglaseret tegltag.

Indenfor følger det samme naturlige udtryk, hvor blandt andet ædeltræ er brugt som gennemgående træsort, hvilket komplimentere de fuldmuret hvide vægge, der giver et rustikt og moderne udtryk.

Husets hjerte er det store køkken-alrum med loft til kip, ovenlysvinduer og en åben løsning til hemsen på 1 salen, således at dette på naturlig vis integreres til stueplan. Køkkenet er designet af JKE i et stilrent design med bordplader i træsorten zebrano, der tilfører rummet varme og spil.

Udestuen ligger i umiddelbar tilknytning til køkken-alrummet og følger samme gode stil med loft til kip. Den mørkegrå skifferklinke er gennemgående i alle fællesarealer og skaber en god kontrast rummene imellem, og brændeovnen på væggen, topper det hele ved at fuldende den skønne atmosfære med ultimativ hygge og stemning.

Boligen byder på hele 5 værelser i stueplan, fordelt i henholdsvis en forældre-/børneafdeling, hvor flere af værelserne har adgang til integreret hemse, som giver muligheder kun fantasien sætter en grænse for. Huset har to badeværelser, hvoraf badeværelset i forældreafdelingen, suppleres med en lækker jacuzzi. Derudover er der en rummelig entre og bryggers med alle hårde hvidevarer.

Et hus af denne tid og kvalitet har selvfølgelig gulvvarme i hele stueplan, Genvex-anlæg der sørger for optimalt indeklima og luft til vand varmepumpe, der holder energiforbruget på sit laveste.

Ejendommen er beliggende i kort gåafstand til søen og skovene - men alligevel så langt fra, at roen og stilheden kan nydes, uden aktiviteten derfra.

Fremvisning tilbydes ved at kontakte sælger direkte på tlf. 22815225. Spørgsmål kan også rettes til ejendomsmægler Peter Kjær på tlf. 29662814

FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i Frederikssund kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Slangerup