Rapportér

Fritidshus til salg, Ølsted, Marguritevej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1497528
  • Fritidshus
  • 57 m2
  • 836 m2
  • 4
  • 1.275.000 kroner
  • 65.000 Kroner
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

57 m2 fritidshus til salg i 3310 Ølsted

Indflytningsklar og helårsanvendelig fritidsbolig!

Super vedindrettet sommerhus fra 2002 med hele 3 soveværelser!

Her får du et nyere fritidshus - beliggende få minutters gang fra Roskilde Fjord. Dejlig lys opholdsstue med loft til kip og masser af vinduespartier mod haven og den skønne overdækning, som giver masser af muligheder for at nyde sommeraftnerne. I stuen er der pille-ovn og åben forbindelse til det lyse køkken. Fritidshuset byder på hele 3 soveværelser og skulle det ikke være nok, så er der en hyggelig anneks-bygning i baghaven. Moderne brusebadeværelse med plads til vaskemaskinen.

Nem grund på 836 kvm. med parkeringsplads til flere biler.

Sommerhuset er beliggende i det naturskønne Ølsted. Et fantastisk område for dem der elsker naturen og i gåafstand til Roskilde Fjord, hvor der er gode muligheder for, at soppe, bade og gå lange ture. En frisk cykeltur fra sommerhuset finder du stationsbyen Ølsted med Superbrugs og Netto. Frederiksværkbanen har forbindelse til Hillerød/Frederiksværk og Hundested. Der er busforbindelse til Ølsted, Frederiksværk og Frederikssund, hvor der er også er gode indkøbsmuligheder, ligesom der er S-togs forbindelse til København fra Frederikssund. Tager du bilen til København vil du kunne nå Rådhuspladsen på ca. 1 time.

Denne skønne fritidsbolig femvises af dem som kender den bedst - nemlig sælgerne. Få en fremvisning ved at kontakte sælgerne på tlf. 30112324. Spørgsmål kan også rettes til ejendomsmægler Peter Kjær på tlf. 29662814.

Klik dig videre og få mere info om boligen...
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i Halsnæs kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Ølsted