Rapportér

Fritidshus til salg, Jægerspris, Dalby Strandvej

Få mere info
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1564876
  • Fritidshus
  • 104 m2
  • 868 m2
  • 4
  • 3.700.000 kroner
  • 185.000 Kroner
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

104 m2 fritidshus til salg i 3630 Jægerspris

Meget sjældent udbudt ejendom i 2. række til vandet, blot 100 meter fra børnevenlig badestrand, finder man dette enestående helårsanvendelige fritidshus, som på mange måder er helt unikt.

Det stilrene fritidshus rummer intet mindre end 12 sovepladser fordelt på hovedhus samt et luksuriøst gæstehus.

Hovedhuset rummer 2 soveværelser, hvoraf det ene med loft til kip og hems og det andet med kig til vandet. Stort køkken i åben forbindelse med stue, trappe til yderligere en hems, indrettet som lounge hvor solnedgangen kan nydes udover vandet. Stort badeværelse med brusenische og vaskemaskine.

Derudover er der et gæstehus med eget toilet og bad, gulvvarme og hems med kig til vandet.

Hver en linje har været vendt på tegnebrættet i dette unikke fritidshus som fremstår indflytningsklart. Husets karakteristiske taghældning er eksempelvis tegnet for at sikre et uhindret lysindfald også om vinteren hvor solen står lavt på himlen. Samtidig danner det mulighed for et fantastisk opholdsrum, som med sin store glaspartier er med til at sikre optimal udbytte af haven og naturen omkring.

Materialevalget er velovervejet med blandt andet akustikpaneler, praktiske New York'er gulve i beton, som tåler den moderne families hverdag. Huset opvarmes med pejs eller gulvvarmen som er over alt i huset samt gæstehuset. Gulvvarmen kan styres via en app, og man kan på den måde kommunikere med huset via sin smartphone.

Her er intet overladt til tilfældighederne, ej heller husets indretning som er holdt i den nordiske stil med nøje udvalgte elementer som er afstemt i forhold til rum og omgivelser.

Indretningen medfølger.

Husets ude arealer er ligeledes gennemtænkt med lounge med bålsted, Stor gårdhave hvor morgensolen kan nydes, integreret carport, en velanlagt have som kræver et minimum af vedligeholdelse.

Dalby Huse er et godt etableret sommerhusområde ud til Isefjorden, med købmand, is hus, og børnevenlig badestrand. Mindre skovområde og ellers flot natur så langt øjet rækker. Oplagt til vandsport eller bare til livsnyderne som værdsætter naturen udenfor storbyen.

Området er en overset oase kun 38 min fra København og som kommer endnu tættere på København, når den nye Frederikssund motorvej er færdigbygget.

FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i Frederikssund kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Jægerspris