Rapportér

Fritidshus til salg, Gilleleje, Ammekær

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1523465
  • Fritidshus
  • 75 m2
  • 1.273 m2
  • 3
  • 2.245.000 kroner
  • 115.000 Kroner
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

75 m2 fritidshus til salg i 3250 Gilleleje

Stråtækt sommeridyl beliggende på nordkysten - Gilleleje.

Sommerhuset ligger kun en lille times kørsel fra København. Er man til en dukkert, er der 700 m til grundejerforeningens badebro og strandgrund, hvor Kullen står i horisonten mod øst og når det blæser kan man mod vest blive imponeret over de talentfulde kite- og winsurferne, der vover sig ud på havet fra det populære spot Havstokken. Der er ikke langt til Gilleleje, der frister med autentiske havnemiljø, gode butikker og den nye kulturhavn med bio, restaurant og koncerter.

Ejendommen er opført i 1978 og er på 75 kvm registreret boligareal. Med en bebyggelsesprocent på 10 må der i alt opføres 127 kvm beboelse. Stråtaget er lagt i 2017 og er brandsikret. Grunden er på 1273 kvm, og ligger omgiver af levende hegn i skel og en åben forhave. På grunden er der flotte gamle træer, et dejligt anneks (ikke angivet på BBR), praktisk udhus fra 2006 og midt i baghaven en hyggelig åben terrasse med læmur og ”tag” af grønne slyngplanter - et dejligt sted på de varme sommerdage.

Sommerhuset er indrettet lyst og danner en scene, hvor man kommer ned i gear og finder den gode afslappende sommerstemning, som man kender fra tv-serien Badehotellet. Indretning: Entré med praktisk flisegulv og adgang til bad/toilet, husets 2 værelser samt stue med åbent køkken. Stuen har loft til kip og hems til de helt unge, der er brændeovn og udgang til solbeskinnet terrasseområde. Køkkenet har hvide skabsfronter, træbordplade og er velafstemt med husets stil. Værelserne lyse, charmerende og rummelige (med annekset i haven kan man overnatte 5 personer og flere hvis man også bruger hemsen). Badeværelset er med brus.
Er drømmen et fristed med en skøn beliggenhed bør du se dette sommerhus.

Ejendommen sælges efter RobinHus-konceptet, dvs. at sælger varetager fremvisning og ejendomsmægler Ulrich Leth varetager alle de med salget forbundne mæglerfaglige opgaver. For fremvisning kan sælger Pernille Starnø kontaktes direkte på telefon 2498 0496 eller mail pernille.starnoe@icloud.com, Alle spørgsmål og

Klik dig videre og få mere info om boligen...
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i Gribskov kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Gilleleje