Rapportér

Fritidshus til salg, Frederiksværk, Musvitvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1502901
  • Fritidshus
  • 97 m2
  • 1.379 m2
  • 4
  • 1.995.000 kroner
  • 100.000 Kroner
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

97 m2 fritidshus til salg i 3300 Frederiksværk

Velkommen til Musvitvej 19 - et højtbeliggende fritidshus med fin udsigt over Arresø i et dejligt sommerhusområde, i bekvem afstand til Kregme station, så I eller jeres gæster let kan komme til og fra huset også uden bil.

Indeholder:
Dejligt køkken, badeværelse med brus, stor lys stue med brændeovn og store vinduespartier mod søen. Fra stuen er der udgang til terrassen og derfra adgang til den dejlige have. Pt. er der 2 soveværelser, hvoraf de ene er meget stort og sagtens ville kunne laves til 2 gode værelser, såfremt der er behov for dette. Huset har loft til kip i alle rum og fremstår lyst og lækkert.
Fra de mange skønne terrasser udenfor, kan man nyde solen hele dagen, og den store have har masser af plads til solbadning, boldspil og hvad sommeren og ferierne ellers byder på af aktiviteter. På grunden findes ydermere et stort udhus, hvoraf noget er indrettet som anneks.

Beliggende:
Fritidshuset er beliggende i gåafstand til Roskilde Fjord og tager du bilen, har du ca. 13 km til en af Danmarks skønneste badestrande i Liseleje, hvor du både kan nyde den dejlige strand eller de hyggelige restauranter. Asserbo Golfklub ligger ca. 10 km. derfra og så er I ikke langt fra Frederiksværk centrum, som har et hyggeligt kanalmiljø og gågade samt lystbådehavn med bl.a. fiskehandel, café og legeplads. Frederiksværk byder endvidere på Gjethuset med sine mange og meget populære kulturelle arrangementer.

Klik dig videre og få mere info om boligen...
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i Halsnæs kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Frederiksværk