Rapportér

Fritidshus til salg, Dronningmølle, Solsortevej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1562527
  • Fritidshus
  • 64 m2
  • 1.244 m2
  • 4
  • 1.450.000 kroner
  • 75.000 Kroner

64 m2 fritidshus til salg i 3120 Dronningmølle

DEJLIG SOMMER VENTER I DRONNINGMØLLE

Her mødes du af en særlig stemning, huset er indrettet i en blanding af retro og en moderne enkelt indretning, så når du træder indenfor i dette 64 kvm store sommerhus er du i en anden verden. I gå afstand fra sommerhuset finder du det betagende og naturskønne "Ruslands Bakker og Tegners Museum.

Huset har et åbent køkken-alrum-stue, lækker spiseplads og hyggelig hyggehjørne, hvor der er brændeovn og gode lysindfald fra stuens mange vinduer. Fra stuen er der udgang til overdækket træterrasse og mindre stenbelagt terrasse. Der er tre soveværelser, et med dobbeltseng og skabsplads, et med daybed der kan slås ud til dobbelseng og et med enkelt seng samt et ”anneks” (på bbr-registreret som udhus) der er godt indrettet med mindre dobbeltseng, så der kan sove op til 7 personer uden at bruge sofaen i stuen. Huset opvarmes med varmepumpe. Badeværelset er lyst med godt lysindfald fra vindue, der er brus og grøn sanitet.
Sommerhusgrunden er på 1244 kvm og er omkranset af levende beplantning, der er en carport med et indbygget udhus på grunden, en hyggelig bålplads og dejlig åben plæne, der kalder på leg og sjov med familien. Ejendommen ligger fredeligt forenden af en lukket vej, hvor det er fuglene og naturens lyde der dominerer.
Dronningmølle ligger i en bugt med nok en af Nordsjællands skønneste badestrand, gode indkøbsmuligheder, tæt på Gilleleje og Hornbæk med de mange muligheder for cafeliv, restauranter, havnemiljø, biograf og kultur. Fra ejendommen er der kun et times kørsel til københavn og der er gode offentlige transportmuligheder til Hornbæk, Gilleleje og Hillerød.
Et fritidshus med personlighed, der har de ideelle rammer for at slappe af, finde arbejdsro eller til socialt samvær med familie og venner.

Klik dig videre og få mere info om boligen...

Denne bolig ligger i Gribskov kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Dronningmølle