Rapportér

Fritidshus til salg, Dragør, Egmondvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1483953
  • Fritidshus
  • 117 m2
  • 2.936 m2
  • 4
  • 2.695.000 kroner
  • 135.000 Kroner
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

117 m2 fritidshus til salg i 2791 Dragør

Ejendommen ligger på en næsten 3000 m2 stor grund i storslået natur. Her er der mulighed for at holde heste og skoven er din nabo. På forgrunden ligger der et fritidshus som er helårsisoleret. Grunden har solrig terrasse, diverse skure, hestebokse til 4 heste, hønsegård, carport og en dejlig have som grænser op til skoven. Huset ligger omkring 1 km fra strand og populært kitesurfer-område. Der er offentlig transport og indkøbsmuligheder ike langt derfra og kan nås på cykel.

Boligen indeholder: Bryggers, fordelingsentré, stort køkken/alrum/stueforløb med brændeovn og udgang til terrasse. 3 gode soveværelser og et badeværelse.

Boligen opvarmes med oliefyr. Huset er opbygget i gasbeton og ejer har efterisoleret ydermurene indvendigt. Parketgulve og originale koblede vinduer. Her finder du en oase kun 10 min fra Kbhs Rådhusplads med masser af muligheder og den skønneste natur. Boligen og grundens størrelse lever godt op til familien med en eventuel pladskrævende hobby.

Ejendommen sælges efter RobinHus-konceptet, dvs. at sælger varetager fremvisning og ejendomsmægler Pernille Ulrich Holmsted varetager alle de med salget forbundne mæglerfaglige opgaver. For fremvisning kan sælger kontaktes direkte på tlf. 2692 0414. Alle spørgsmål og

Klik dig videre og få mere info om boligen...
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i Dragør kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Dragør