Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Fritidshuse til salg i Middelfart

Du har søgt efter Fritidshuse til salg i Middelfart.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger fritidshuse til salg i Middelfart
Du har søgt efter Fritidshuse til salg i Middelfart.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger fritidshuse til salg i Middelfart
Sortér efter

Værd at vide når du søger fritidshus i Middelfart

Middelfart ligger på Østfyn. Byen ligger mellem Lillebæltsbroen og Den Gamle Lillebæltsbro, ved Lillebælts smalleste sted. Byens navn stammer fra ’melfar’, som betyder ”farvandet man rejser mellem”, hvilket selvfølgelig hentyder til færgefarten ved Middelfart. Byen nævnes første gang i Kong Valdemars Jordebog i 1200-tallet. Stormanden Niels Bugge blev i 1358 myrdet i Middelfart efter et besøg hos Kong Valdemar Atterdag, og alle byens beboere blev straffet af kongen, som idømte dem, at betale stor bod til kongen hvert år i evig tid. Dette varede helt ind til 1874. Pga. Middelfarts centrale placering med overfart til Jylland, har Middelfart været udsat for mange angreb, bl.a. under Grevens Fejde, Sverigeskrigene og krigene mod tyskerne i 1848 og 1864. Byen har været under stor udvikling siden opførelsen af den første lillebæltsbro i 1935, og har holdt fast i denne udvikling selvom opførelsen af den nye lillebæltsbro i 1970 leder trafikken udenom byen.

Middelfart har 14.781 beboere. Kommunen udgør et areal på 299,93 km2.

 

Find fritidshus til salg i Middelfart på Boligdeal.dk

Søger du fritidshus til salg i Middelfart, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige fritidshuse på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige fritidshuse til salg i Middelfart . Du kan se de aktuelle fritidshuse til salg i Middelfart herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Middelfart end fritidshus til salg, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye fritidshuse til salg i Middelfart

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste boliger til salg i Middelfart. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger til salg i Middelfart der matcher dine søgekriterier.